Ακολουθεί επιστολή που λάβαμε από συμπολίτη μας στη Δασκαλόπετρα όπου εκφράζει τα παράπονά του για την ύδρευση στην περιοχή του:
“Απαράδεκτο το γεγονός στο Βροντάδο (περιοχή Δασκαλόπετρας) άδεια ώρα και κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες να τρέχει σαν λάδι το νερό! Καταλαβαίνω τις τυχόν αυξημένες ανάγκες όσον αφορά την υδροδότηση λόγω καλοκαιριού αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τους αρμόδιους.
Ως Χιώτης και Έλληνας πολίτης, που με συνέπεια εκπληρώνω (και μάλιστα ακριβά σε σχέση με την ποιότητα του νερού) τις υποχρεώσεις όσον αφορά τις πληρωμές των λογαριασμών μου, απαιτώ να έχω σωστή ροή στη βρύση μου ώστε να μπορώ να κάνω τις δουλειές μου. Δεν είναι δυνατόν να επιστρέφω αργά το βράδυ από την εργασία μου και να μην έχω τη δυνατότητα για τα αυτονόητα, να κάνω δηλαδή ένα μπάνιο.
Οι υπεύθυνοι εκεί στη ΔΕΥΑΧ ας επιδείξουν τη δέουσα μέριμνα και προσοχή!”
Κίμων Ι. Καραθανάσης.