Συνεδριάζει σήμερα διδακτικά η Ομάδα Εργασίας Γαστρονομικού Τουρισμού Χίου με την καθοδήγηση του Δημοσθένη Μπρούσαλη έτσι όπως μας ενημερώνει Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης, Δημοσιότητας και Δημοσίων Σχέσεων Περιφερειακής Ενότητας Χίου κ. Βαϊρλής Γεώργιος
Η πρωτοποριακή και πολλά υποσχόμενη αυτή ομάδα που αποτελείται από Χιώτες επαγγελματίες φιλοδοξεί να προσεγγίσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα από τις γεύσεις και τα αρώματα του νησιού και να τα σερβίρει στον επισκέπτη με τρόπο τέτοιο που θα απογειώνει τις αισθήσεις του ως μια μέθοδο θετικής προσέγγισης και καλής πρακτικής.
Η Ομάδα αυτή που είναι υπό τη καθοδήγηση του Δημοσθένη Μπρουσάλη (Σύμβουλος branding και επικοινωνίας, Γενικός Διευθυντής και ιδρυτικό μέλος της DASC) γεγονός που εξασφαλίζει ότι η προσέγγιση και η οργάνωση του θέματος γίνεται τώρα με τις καλύτερες των προϋποθέσεων.
(Μία ώρα κουβέντα με τον Δημοσθένη Μπρούσαλη! (Βίντεο))
Παραθέτουμε δύο από τα δημόσια διδακτικά μαθήματα του κ. Δημοσθένη Μπρούσαλη.