Σε έναν σύντομο απολογισμό της παρουσίας της Πολιτικής προστασίας του Δήμου κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Λέανδρος προχώρησε ο Αντιδήμαρχος Αγίου Μηνά, Καμποχώρων, Πολιτικής Προστασίας και ηλεκτροφωτισμού κύριος Παναγιώτης Μανδάλας μιλώντας στο Inda News.
O K. Μανδάλας υπογράμμισε ότι τα περισσότερα προβλήματα αφορούσαν την ηλεκτροδότηση, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι σε αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια επετεύχθη η επίλυση όλων των ζητημάτων που παρουσιάστηκαν.
Αναφερόμενος δε, στην κριτική που έχει ασκηθεί τις τελευταίες ημέρες προς την πολιτική προστασία του δήμου για ελλιπή παρουσία στα χωριά, τηρώντας χαμηλούς τόνους, στάθηκε στο γεγονός ότι ουδείς από τους προέδρους δεν εξέφρασε κανενός είδους παράπονο ενώ δεν σημειώθηκε κανένα ατύχημα.