Για την αναπτυξιακή πορεία των νησιών και το πρόγραμμα που πρέπει να έχει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ώστε να στηριχθούν οι τοπικές οικονομίες και επιχειρήσεις, μίλησε μεταξύ άλλων στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm και την εκπομπή «Ανθέων 99», ο Παναγιώτης Χριστόφας.
O επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Τολμάμε στο Βόρειο Αιγαίο» και περιφερειακός σύμβουλος αναφέρθηκε ειδικά στα ευρωπαϊκά προγράμματα και το τρίπτυχο για την αποτελεσματικότητα που προτείνει είναι «Δουλειά, συνεργασία και συνέπεια». Στο πλαίσιο αυτό απάντησε και στα όσα λέγονται περί συνεργασιών της παράταξής του με την Περιφερειακή Αρχή, εξηγώντας ότι ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης έχει αποδεχτεί προτάσεις της παράταξης «Τολμάμε», ενώ και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης Χριστόφα έχουν στηρίξει προτάσεις της Περιφερειακής Αρχής που συμφωνούν, χωρίς να επιβάλλουν με τη στάση και ενδεχόμενη λευκή ψήφο τους, καθυστερήσεις σε έργα.
Πέραν όμως της πολιτικής, της ανάπτυξης και της οικονομίας, ο κ. Χριστόφας είχε την ευκαιρία να μιλήσει και για τους αθλητικούς χώρους της Μυτιλήνης, καθώς και ο ίδιος, μαραθωνοδρόμος προπονείται συνεχώς και μάλιστα σχεδιάζει να συμμετάσχει τον Νοέμβριο στον Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρθηκε και στο κολυμβητήριο στα Θέρμα, επισημαίνοντας το έργο του περιφερειακού του συμβούλου Νίκου Κρασάββα, ως πρώην αντιδημάρχου Λέσβου, τονίζοντας ο κ. Χριστόφας ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να έχει συνέχεια.
Αναδημοσίευση από Στο Νησί