Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι λόγω έντονης ανησυχίας για την μη τήρηση των υψηλών μέτρων ασφαλείας που επιτάσσει η περίσταση έναντι στη πανδημία του κορονοϊού για την ασφαλή διεξαγωγή ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, ο Δήμος Χίου αποφάσισε σε συνεννόηση με των γνωστό καλλιτέχνη, Κωνσταντίνο Αργυρό, την αναβολή της προγραμματισμένης συναυλίας στις 8 Αυγούστου για μελλοντική ημερομηνία όπου θα το επιτρέπουν οι συνθήκες.
Η τεράστια εκδήλωση ενδιαφέροντος και ο κίνδυνος συνωστισμού εξαιτίας της δημοφιλίας του συγκεκριμένου καλλιτέχνη δύναται να προκαλέσει δυσκολία στην ασφαλή διεξαγωγή της συναυλίας και στη μη τήρηση των απαιτούμενων μέτρων και αποστάσεων ασφαλείας. Ο κίνδυνος της πανδημίας βρίσκεται προ των πυλών και για το λόγο αυτό ο Δήμος Χίου οφείλει να προστατεύσει τους πολίτες ώστε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε μέχρι σήμερα στο νησί.
Στη θέση της συγκεκριμένης αναβληθείσας εκδήλωσης θα προστεθούν άλλες μουσικές εκδηλώσεις με τοπικούς καλλιτέχνες. Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα του Δήμου Χίου αποτελεί η προστασία των πολιτών και η τήρηση των μέτρων ασφαλείας που συνιστά το Υπουργείο Υγείας.